Stefan Noreng, Byråchef & Linda Asplund, Kontorschef


VI VÅGAR VARA NYTÄNKANDE!
 

I januari 2016 valde vi på Norengs Redovisningsbyrå att anställa en kontorschef med ansvar för personal och marknad. Linda kommer senast från resebranschen och har arbetat med olika typer av försäljning i hela sitt liv. En fågel viskade att det är dags för förändring i branschen då mycket digitaliseras. Utvecklingen går i en rasande fart och vi vill vara med från början i den processen. Vi har en tydlig målbild över hur vi ska driva verksamheten framåt.

Linda har ett brinnande intresse för kundrelationer och driver personalen åt rätt håll i kundvård. Det lilla extra betyder så mycket som kund. Att ge lite mer än förväntat ska vara ett motto hos oss. 

Vikten i goda kundrelationer och att vara proffsiga i vårt sätt att bidra med affärsutveckling för våra kunder kommer att bli allt viktigare i våra arbetsuppgifter. Kunderna är i trygga händer hos oss och känner att vi leder in dem på rätt spår och vill dem väl. Kundens tid är det viktigaste för dem. Det har vi full respekt för. Vi förvaltar deras dyrbara tid och hjälper dem med det som de inte har tid för. Vi är entusiastiska med våra kunder och alla olika typer av bolag är lika viktiga och intressanta för oss, stora som små.

Hösten 2017 tog vi ett stort steg mot framtiden då vi nu kan erbjuda våra kunder hjälp med affärsutvekling när det gäller mjuka värden. Vi har skapat ytterligare en grundsten i vår verksamhet. Kika in på NORENGS VISAR VÄGEN.

Mjuka värden fyller en mycket större funktion i en verksamhet än vad man kan tro. En verksamhet är inte ett självspelande piano. Man måste SKAPA driv och motivation. Inte alltid det lättaste, men helt fantastiskt när man lyckas!

I vår egen organisation har vi sett till att hålla verksamheten så platt som möjligt. Vi vill ge vår personal utrymme att dels komma med åsikter och förslag och dels ha utrymme för en egen spännande utveckling. Vi vill se att individerna växer med byrån och att byrån växer med individerna.

ARBETSGLÄDJEN är den sanna glädjen hos oss. Bra kommunikation mellan ledning och personal. Låta alla medarbetare ta plats och vara en viktig del av vår versamhet. Vi har en fantastisk grupp att jobba med!